BabyBjörn lanserar bärsele och babysitter i leopardmönster

BabyBjörn Leopardprint

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Det svenska familjeföretaget BabyBjörn lanserar i början av 2021 en ny klassiker. Inte mindre än tre av företagets mest älskade produkter kommer ni i leopardmönster.

BabyBjörn beskriver själva att deras produkter måste vara av hög kvalitet och kunna hålla i generationer. Vad passar då bättre än leopardmönster?

De två tygmönstrena i kollektionen är i traditionellt leopardtryck i bomull (Beige/Leopard) och ett antracit leopardtryck i luftigt meshtyg (Antracit/Leopard).

Bärsele med leopardmönster

De tre produkter som får leopardmönster under början av 2021 är:

  • Bärsele One
  • Bärsele Mini
  • Babysitter Bliss

Produkterna med leopardtryck kommer att finnas tillgängliga från januari 2021 och är här för att stanna, hälsar BabyBjörn i ett pressmeddelande.

BabyBjörn Bärsele One

Det här är en bekväm och ergonomisk bärsele med flera bärpositioner och lång användningstid, från nyfödd upp till tre år.

Bärselen har fyra bärpositioner inklusive ryggbärande och kommer finnas i Beige Leopard Bomull.

BabyBjörn Bärsele Mini

Här har vi en liten och lättanvänd bärsele för nyfödd upp till ett år.

Bärselen är snabb och enkel att ta på och ta av och har två bärpositioner; inåtvänd och framåtvänd. Finns från januari i Beige Leopard Bomull och Antracit Leopard Mesh.

BabyBjörn Babysitter Bliss

Den här babysittern är en mysig plats för den lilla babyn att leka och vila.

Barnets egna rörelser skapar en naturlig gungning, så inga batterier behövs. Den väger lätt och är enkel att fälla ihop. Babysittern kommer finnas i Beige Leopard Bomull och i Antracit Leopard Mesh.

Säkra produkter av hög kvalitet

Alla BabyBjörns produkter är säkra och enkla att använda och utvecklade i nära samarbete med medicinska specialister.

– Eftersom tyger är en viktig del av BabyBjörns textilproduktion utvecklas de flesta tygerna internt för att säkerställa att de uppfyller de högsta kraven på användbarhet, säkerhet och kvalitet, beskriver BabyBjörn.

Tygerna som kommer i kontakt med barnet uppfyller kraven i OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att de är snälla mot barnets hud och är säkra att smaka på, i det fall den lilla krabaten skulle få för sig något sådant.

Än så länge har känner vi inte till några babytossor i leopardmönster, men ta gärna en titt här på Tossor för att få inspiration till dina egna barn eller som present!

Andra läste även